Η εταιρεία Acuretail SP

περιαυτολογώντας ...

Το καλοκαίρι του 2015, θα μείνει σίγουρα σχεδόν σε όλους τους Έλληνες αξέχαστο! Εκλογές,δημοψηφίσματα, capital controls, προσφυγικό, ξανά εκλογές...

Γενική απογοήτευση και ομαδικές τάσεις φυγής από την ίδια μας τη χώρα. Δελτία ειδήσεων τρομολάγνων "υπαλλήλων"... Καθημερινή επιβεβαίωση ανικανότητας των πλέον "σταρ" πολιτικών.

Κανείς όμως δεν μίλησε για εμάς που δεν θέλουμε να φύγουμε από τη χώρα μας.

Κανείς όμως δε μίλησε για εμάς που είμαστε έτοιμοι να κάτσουμε και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Κανείς όμως δεν μίλησε για όλους εμάς που αποφασίσαμε να σταθούμε όρθιοι και να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με δουλειά και τιμιότητα.

Να γνωρίζετε λοιπόν,πως υπάρχουν κι αυτοί οι Έλληνες. Και με την εταιρία μας που ιδρύθηκε μέσα σε όλα αυτά, εμείς το αποδεικνύουμε. Δε θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της υπαλλήλου στο επιμελητήριο, όταν άκουσε... "Καλημέρα σας. Θέλω να ιδρύσω μια εταιρία!" Την ίδια μέρα, οι τηλεοράσεις μίλαγαν για επερχόμενο bail in καταθέσεων.

 

Η εταιρία μας λοιπόν, AcuRetail SP, μέσω του διαδικτυακού της "παιδιού", το e-chap.gr, έχει σκοπό να προσφέρει τα προϊόντα της σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας. Εκμεταλλευόμενοι όλα τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα, αποσκοπούμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κύριο μέλημα είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που "σέβονται" τον καταναλωτή. Θέλουμε να μπορεί να διαλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών το δικό του προϊόν και να το λάβει στην πόρτα του την άλλη μέρα, όπου αυτό είναι δυνατόν!

Όχι δεν είμαστε κάποια πολυεθνική.

Όχι δεν έχουμε κάποιο fund που θα μας υποστηρίξει στα δύσκολα.

Είμαστε απλά από εκείνους που αποφάσισαν να κάτσουν εδώ και όρθιοι να παλέψουν κόντρα στα δύσκολα, με τιμιότητα και πολύ δουλειά.

                                                                                                                           Η ομάδα της Acuretail SP

Κέρδισε 15% έκπτωση στην επομένη αγορά σου!
Πώς θα μετρήσω τα γυαλιά;
e-chap: face-mesurements

Πάμε να δούμε μια πολύ απλή διαδικασία, που κάνοντας τη μια φορά και σημειώνοντας τις μετρήσεις, θα ξέρουμε ανά πάσα στιγμή αν το ζευγάρι γυαλιών που κοιτάμε θα μας "κάθεται" ή όχι καλά στο πρόσωπο...


e-chap: glasses-mesurementΓια να υπολογίσουμε λοιπόν το συνολικό μήκος τους, αρκεί να πολλαπλασιάσουμε επί 2 το μήκος των φακών και να προσθέσουμε την απόσταση της γέφυρας +5 επιπλέον χιλιοστά για το πάχος του σκελετού.

Στο παράδειγμα δίπλα, έχουμε: Συνολικό Μήκος = (53 x 2) + 20 = 126mm
Θεωρητικά, θα πρέπει το συνολικό τους μήκος να μην έχει απόκλιση μεγαλύτερη των 6 χιλιοστών από τη μέτρηση που έχουμε σημειώσει για το πρόσωπό μας.

Μια άλλη μέθοδο βέβαια είναι να μετρήσουμε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που ξέρουμε πως μας ταιριάζει ωραία στο πρόσωπο, και απλά να σημειώσουμε τα νούμερα. Συγκρίνωντας αυτά λοιπόν και ξέροντας πάντα πως μέχρι 6 χιλιοστά απόκλιση, θα πρέπει να είμαστε ΟΚ, μπορούμε να πάρουμε μια πολύ ακριβή εικόνα για το μέγεθος των γυαλιών που βλέπουμε online!

Καλές μετρήσεις!
Θέλεις έκπτωση στην επόμενη αγορά σου;