Η εταιρεία Acuretail SP

περιαυτολογώντας...

Το καλοκαίρι του 2015, θα μείνει σίγουρα σχεδόν σε όλους τους Έλληνες αξέχαστο! Εκλογές,δημοψηφίσματα, capital controls, προσφυγικό, ξανά εκλογές...

Γενική απογοήτευση και ομαδικές τάσεις φυγής από την ίδια μας τη χώρα. Δελτία ειδήσεων τρομολάγνων "υπαλλήλων"... Καθημερινή επιβεβαίωση ανικανότητας των πλέον "σταρ" πολιτικών.

Κανείς όμως δεν μίλησε για εμάς που δεν θέλουμε να φύγουμε από τη χώρα μας.

Κανείς όμως δε μίλησε για εμάς που είμαστε έτοιμοι να κάτσουμε και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Κανείς όμως δεν μίλησε για όλους εμάς που αποφασίσαμε να σταθούμε όρθιοι και να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με δουλειά και τιμιότητα.

Να γνωρίζετε λοιπόν,πως υπάρχουν κι αυτοί οι Έλληνες. Και με την εταιρία μας που ιδρύθηκε μέσα σε όλα αυτά, εμείς το αποδεικνύουμε. Δε θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της υπαλλήλου στο επιμελητήριο, όταν άκουσε... "Καλημέρα σας. Θέλω να ιδρύσω μια εταιρία!" Την ίδια μέρα, οι τηλεοράσεις μίλαγαν για επερχόμενο bail in καταθέσεων.

 

Η εταιρία μας λοιπόν, AcuRetail SP, μέσω του διαδικτυακού της "παιδιού", το e-chap.gr, έχει σκοπό να προσφέρει τα προϊόντα της σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας. Εκμεταλλευόμενοι όλα τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα, αποσκοπούμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κύριο μέλημα είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που "σέβονται" τον καταναλωτή. Θέλουμε να μπορεί να διαλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών το δικό του προϊόν και να το λάβει στην πόρτα του την άλλη μέρα, όπου αυτό είναι δυνατόν!

Όχι δεν είμαστε κάποια πολυεθνική.

Όχι δεν έχουμε κάποιο fund που θα μας υποστηρίξει στα δύσκολα.

Είμαστε απλά από εκείνους που αποφάσισαν να κάτσουν εδώ και όρθιοι να παλέψουν κόντρα στα δύσκολα, με τιμιότητα και πολύ δουλειά.

                                                                                                                           Η ομάδα της Acuretail SP

Γίνε μέλος και θα έχεις 15% έκπτωση στην επομένη αγορά σου!

Θέλεις έκπτωση στην επόμενη αγορά σου;