ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ e-chap.gr
  • Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που παραλάβατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορούμε να σας το αλλάξουμε εντός 15 ημερών από την παραλαβή του.
  • Για την αλλαγή σας, αρκεί να μας στείλετε ΔΩΡΕΑΝ το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε, με την εταιρεία  Courier που σας το έφερε και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 222 1121 743 ή 694 8668 411, είτε  με e-mail στο info@e-chap.gr ποιο άλλο προϊόν θα θέλατε να σας στείλουμε. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάποιο άλλο προϊόν, θα σας επιστρέψουμε στο ακέραιο τα χρήματα σας, μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, είτε μέσω refund, αν η πληρωμή σας πραγματοποιήθηκε με PAYPAL. 
  • Τα έξοδα αποστολής για την 1η αλλαγή - επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

   Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την οποιαδήποτε διευκρίνηση...

Phone Icon clip art
222 1121 743
09:00 με 21:00 καθημερινά και 09:00 με 17:00 το Σάββατο.

e-chap.gr  viber

694 8668 411


  Email By Jim clip art 
info@e-chap.gr
Κέρδισε 15% έκπτωση στην επομένη αγορά σου!
Πώς θα μετρήσω τα γυαλιά;
e-chap: face-mesurements

Πάμε να δούμε μια πολύ απλή διαδικασία, που κάνοντας τη μια φορά και σημειώνοντας τις μετρήσεις, θα ξέρουμε ανά πάσα στιγμή αν το ζευγάρι γυαλιών που κοιτάμε θα μας "κάθεται" ή όχι καλά στο πρόσωπο...


e-chap: glasses-mesurementΓια να υπολογίσουμε λοιπόν το συνολικό μήκος τους, αρκεί να πολλαπλασιάσουμε επί 2 το μήκος των φακών και να προσθέσουμε την απόσταση της γέφυρας +5 επιπλέον χιλιοστά για το πάχος του σκελετού.

Στο παράδειγμα δίπλα, έχουμε: Συνολικό Μήκος = (53 x 2) + 20 = 126mm
Θεωρητικά, θα πρέπει το συνολικό τους μήκος να μην έχει απόκλιση μεγαλύτερη των 6 χιλιοστών από τη μέτρηση που έχουμε σημειώσει για το πρόσωπό μας.

Μια άλλη μέθοδο βέβαια είναι να μετρήσουμε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που ξέρουμε πως μας ταιριάζει ωραία στο πρόσωπο, και απλά να σημειώσουμε τα νούμερα. Συγκρίνωντας αυτά λοιπόν και ξέροντας πάντα πως μέχρι 6 χιλιοστά απόκλιση, θα πρέπει να είμαστε ΟΚ, μπορούμε να πάρουμε μια πολύ ακριβή εικόνα για το μέγεθος των γυαλιών που βλέπουμε online!

Καλές μετρήσεις!
Θέλεις έκπτωση στην επόμενη αγορά σου;